%20 Blog

Flower

Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro

Een post zonder fotos. Want alles wat uit deze lens kwam heb ik direct weer van mijn camera gemikt. Mocht iemand deze lens overwegen. DOE HET NIET. en voor de buitenlandse bezoekers: DO NOT BUY THIS LENS. Mijn god wat een rommel.

Dit is de eerste, en waarschijnlijk enige, Tamron lens die ik in bezit heb gehad. Het was bijvangst bij een Sigma 150-500mm F5-6.3 APO DG OS HSM en een EOS 1000D kit. Hij kostte dus niets. En dat zou in zijn voordeel moeten spreken. Ware het niet, dat je er geen foto’s mee kunt maken.

Alles is out of focus, bewogen, macro is niet macro genoeg. Kleuren kloppen niet en lopen door. Rommel. Ik heb m verkocht op marktplaats voor 50 euro. En ik hoop dat de koper er wel wat mee kon. Wat een droefenis.

Tags: ,

Comments are closed.