%20 Blog

Flower

Almere Haven

Iedereen die afgeeft op Almere, is er nog nooit geweest. Die stelregel blijkt nu al een paar jaar te kloppen. Het vooroordeel dat het lelijk is is nogal hardnekkig. Toch is iedere kennis en ieder familielid tot nu toe onder de indruk van de omgeving van mijn huis. Als ik mijn voordeur uit loop moet ik één straat door om in een groot park te staan. Dat park grenst aan het bos, dus eigenlijk sta ik bijna meteen in een bos. Sowiso zijn de huizen hier niet duur (het voordeel van de slechte reputatie) en is het erg veilig op straat en om te wonen. Mensen hebben hier rustig hun fiets van het slot in de voortuin staan. De achtertuinen van mijn straat grenzen aan eer besloten pleintje. Allemaal erg rustig en veilig. Leuk voor de kinderen vooral natuurlijk.

Maargoed, het hiernast geschoten kiekje is in het park tussen mijn straat en de straat van mijn schoonouders. Dit was een terloops kiekje terwijl ik met stella rondliep. De regelmaat in de bomen beviel me wel. Dus maakte ik deze foto daarvan. Foto is niet gecropped.

Tags: ,

Comments are closed.